Sådan får du billig strøm på telefonen under alle sommerens festivaler

Volt på Smukfest 2012

Du kan ikke finde dine venner. Du kan ikke skrive tilbage til hende den søde, du mødte tidligere. Og du kan ikke opdatere Instagram med dit perfekte billede fra koncerten.

Katastrofen er indtruffet! Din mobiltelefon er løbet tør for strøm!

Det skrækscenarie er slut med Volt.

Hvad er Volt?
Volt er en batteribytte-service på festivaler, der virker så godt, at det føles som at have en stikkontakt i lommen. Jeg prøvede det selv sidste år på Skanderborg Festival, og kan kun varmt anbefale det. Du kan enten tage et frisk batteri med fra boden og vågne op med en fuldt opladt mobiltelefon i teltet om morgenen. Eller du kan vandre rundt med Volt-batteriet i lommen i løbet af dagen. Det fylder og vejer ikke meget mere end en ekstra pung.

Hvert batteri kan lade din telefon op en til to gange. Når batteriet er tomt, bytter du det bare. Det virker både til iPhones, de fleste Android-modeller og andre telefoner.

Få Volt til 69 kroner
Det koster kun er 99 kroner + depositum. Jeg har desuden fået mulighed for give 30 kroner i rabat. Derfor:

 

Brug kampagnekoden: SVHO når du bestiller dit Volt-batteri. (kampagnekoden er ikke længere gyldig).

 

Du booker hjemmefra. Men henter på festivalen. Volt står klar til at oplade din mobil på følgende festivaler i 2013.

(“Disclaimer: Jeg er Volt Ambassador. Det vil sige, at jeg selv får et batteri og en håndfuld is, hvis jeg kan skaffe en masse Volt-kunder. Selv om jeg er en stor fan af is og strøm, så reklamerer jeg primært for Volt, fordi det er et produkt, jeg kan stå inde for, og som er lavet af nogle dygtige DTU-studerende”.)

Volt – Mobile Recharging Service from Volt on Vimeo.

Spred ordet