FREDAGSLINKS – Uge 39

En opsamling af tech-relaterede videoer, artikler og links, jeg er faldet over i ugens løb. God fornøjelse. Og god weekend!

 

PHUBBER DU?
Hvis du tager din smartphone op af lommen, mens du er midt i en samtale med en anden person, så “phubber” du. Og det skal du åbenbart stoppe med: StopPhubbing.com.
(Men husk nu også).

 

#SHUTTHEFUCKUP!
Faktum: Put Jimmy Fallon og Justin Timberlake i samme rum. Og magi opstår.

MAND FORFØRER KVINDE MED OMFATTENDE VIDEN OM SMARTPHONES
Jeg ville  vælte mig i damer, hvis Rokokoposten ikke var et satiresite.

 

DANSK ØJE-CONTROLLER
Jeg synes, at det er ret fedt, at danske The Eyetribe blander sig i kapløbet om at lave nye måder at interagere med computere og andre devices. Deres produkt er endda ret billig.

 

SÅDAN KOMMER DIN WALKMAN TIL AT SE UD I FREMTIDEN
Der er en grund til, at der var knapper til at starte, stoppe og spole i musikken på Walkmen og kassette-afspillere. Men i dag er musik-afspilning en meget mere dynamisk oplevelse. Det kunne godt afspejle sig i nogle nye knapper og interfaces, mener Paul Lamere. En interessant tanke. Spring til 18:00 for at se eksemplerne.

 

NY DANSK PODCAST…UNDSKYLD: LYDFIL
Susanna Rankenberg og Patrick Damsted insisterer på, at de ikke laver et radioprogram men en “lydfil”. Men jeg synes sagtens, at Techsistens kunne opgraderes til en podcast. Emnerne er digital kultur over en bred kam. Og så kender du sikkert Susannas sprøde stemme fra hendes mange år på DR.

 

HUSK AT FØLG BETALI.ST
Husk at følg, abonner eller tjek Betali.st ud. En imponerende daglig strøm af nye webtjenester eller opstartsfirmaer.

 

BART SIMPSON ER MATEMATIK-NØRD
Der er mange årsager til, at The Simpsons er en formidable serie. En af grundene kunne være, at den er lavet af folk med stor kærlighed til matematikken. Supernørdet læsning hos The Guardian.

 

SMÅKAGE-LOV ER PENGESPILD
Bo Elkjær fra Journalisten.dk er sur. Han er sur på cookie-bekendtgørelsen, som han kalder et fejlvalg og et kæmpe pengespild. Skarpt skriv. Og jeg er tilbøjelig til at give ham ret.

 

PAK DIN MOBIL PÆNT IND
Design-fællesskabet Society6 var blandt de første til at lave iPhone 5s-cases. Og der er nogle ret flotte at vælge i mellem. Shoppen giver i øvrigt tit gratis porto til hele verden. Blandt andet i denne weekend.

 

Vær ærlig og nyd weekenden.

BingKnows

Spred ordet

Flattr this!