Hvad bruger du IFTTT til?

Gears

IFTTT.com er en genial tjeneste, som jeg gerne vil bruge noget mere. Det giver god mening at automatisere simple, gentagende rutiner på nettet.

Men det kræver også en del fantasi at opsætte gode “opskrifter”, så jeg har brug for inspiration. Ellers ender IFTTT.com som Yahoo Pipes. En god idé – men et hengemt bogmærke i min browser.

DET BRUGER JEG IFTTT TIL
Jeg håber, du vil dele dine erfaringer med IFTTT. Her er de to ting, som jeg pt. får tjenesten til at lave for mig:

Kristoffer Dahy Ernst på Euroman sender næsten hver morgen sin MORGENPOST på gaden. Jeg er ikke daglig læser af Euroman, og jeg har alligevel ikke tid til at tjekke de mange gode links, videoer og artikler hver dag. Derfor har jeg dresseret IFTTT til at hente Kristoffers MORGENPOST og lægge det i Pocket. Så ligger der altid en bunke klar til at læse, når jeg finder iPad’en frem.

IFTTT Recipe: Sender MORGENPOST fra Kristoffer Dahy Ernst (v/ Euroman) direkte til Pocket

Når jeg lytter til musik, lader jeg Last.fm registrere det, og efter flere år kender Last.fm min musiksmag ret god. Derfor rammer tjenesten også tit plet i forhold til at anbefale kommende koncerter i København. Via IFTTT får jeg nu en mail, når min musiksmag matcher aktuelle eller kommende koncerter. Jeg kender godt både BandsInTown og Songkick, der via apps tilbyder nogenlunde samme funktionalitet, men fordi jeg bruger Last.fm rigtig meget, og fordi jeg i forvejen strukturerer meget af mit arbejde via min indbakke, giver denne løsning mere mening for mig. IFTTT Recipe: Get a mail everytime Last.fm finds a recommended concert based on your taste in music #lastfm

 

Når pigerne bag SocialneverSleepsCPH blogger er det tit værd at læse, så jeg sender alt direkte i Pocket.

IFTTT Recipe: Gem alt fra http://socialneversleepscph.tumblr.com/ i Pocket connects feed to pocket

Hvad bruger du IFTTT.com til?

Spred ordet

Flattr this!