FREDAGSLINKS – Uge 37

En opsamling af videoer, læsestof og lir jeg er faldet over i ugens løb. God fornøjelse. Og god weekend!

 

DEN UMULIGE KUNST AT SENDE PERFEKTE EMAILS
Nu hvor jeg er blevet opsagt, bruger jeg en del tid på at rydde op i indbakker, og så går det virkelig op for en, hvor mange ligegyldige mails, man modtager (og skriver). Her er en sjov video om, hvor svært det kan være at forfatte gode emails. Via Laurajul.dk.

 

VI ER ALLE STORBARMEDE BLONDINER
Peter Svarre siger tit kloge ting. Og hans artikel på K-forum om firmaers liderlige jagt efter likes og engagement kan jeg godt nikke genkendende til:

“Som forbruger på de sociale medier føler man sig mere og mere som en storbarmet blondine klokken halv fem om morgenen på Crazy Daisy. Man er omgivet af brovtende og alkoholparalyserede hanaber, der alle vil have en med hjem i kassen…”

Artiklen er i total karambolage med en anden aktuel og populær opsamling af tips til, hvordan firmaer med stavefejl, bacon og babyer netop kan kapre likes og trafik på sociale medier.

IMHO befinder moderne markedsføring befinder sig i krydsfeltet af sociale medier og mere indholdsrigt content marketing, hvilket Hans Tosti også meget godt opsummerer på Markedsføring.dk.

 

LIGEGYLDIG JAMES BOND-GADGET?
Kapture ligner et armbåndsur. Men er det ikke. I stedet er det en optager, der konstant logger lyden omkring dig, så du altid kan spole 60 sekunder tilbage i dit liv – og optage sekvensen. Jeg har lidt svært ved at se nytteværdien for mig, men det minder meget om Memoto, der automatisk kan tage billeder af hele dit liv.

 

SAML DIN MOBILTELEFON SOM EN LEGOKLODS
Det her må være årets bedste idé, Phonebloks. Ved ikke om det kan blive mere end et koncept – men jeg håber:

 

BRUGER MICROSOFT-ANSATTE GOOGLE?
Hvis du ikke allerede har oprettet dig på Quora, så kom i gang! Jeg elsker de lange og nørdede svar man kan finde på alt mellem himmel og jord. For eksempel spørgsmålet: “Må Microsoft-ansatte bruge Google?“.

 

SÆT TURBO PÅ DINE LINKS
Hvis du arbejder med sociale medier, marketing eller på anden måde har brug for dele indhold på nettet, så tag et kig på danske Linkfire (beta). En hurtig og fleksibel måde at lave links på, så du for eksempel har mulighed for at sende besøgende forskellige steder hen baseret på forskellige kriterier.

 

HVILKE ORD TJENER GOOGLE FLEST PENGE PÅ?
Hvis du vil til at lave reklamer på Google, så vil jeg fraråde dig at købe søgeord som “insurance” og “loans”.

Where Does Google Make Its Money? [ infographic ]

 

STAR WARS-VENINDEARMBÅND
Jeg har egentlig altid synes, at venindearmbånd er et fjollet koncept, men det her kunne jeg leve med. En adskillelig R2D2 og C3PO halskæde. Se mere på Etsy.

 

RETRO-WEEKEND
Og så er det lige gået op for mig, at spillet “Leisure Suit Larry Reloaded” forlængst er færdigt. Jeg støttede det på Kickstarter, men har aldrig fået spillet tilsendt. Nu ved jeg hvad weekenden skal bruges på. Det kan hentes til Android, iOS og her til Mac/PC/Linux.

 

SEX OG CYBERCRIME
…og så lige en “langlæser” til weekenden: “Sex, drugs and the biggest cybercrime of all time“.

 

Der var også noget med, at Apple har lanceret nye telefoner i sjove farver. Det grinte jeg lidt af. Men køber jo nok alligevel en på et tidspunkt (måske).

God weekend!

iphoneCrocs

Spred ordet