FREDAGSLINK – Uge 41

Lidt hygge til weekenden. En klump links fra både de morsomme og alvorlige kategorier. Enjoy!

 

Heavy

IKEA-PRODUKT ELLER DØDSMETAL
En sjov quiz. Kan du kende forskel på IKEA-produkter og heavymetal-bands? Måske jeg har handlet for meget i IKEA, for jeg synes, den er ret nem: IKEA or Death.com.

 

GIVER MOBILEN HOVEDPINE?
Jimmy Kimmel har vidundermidlet til folk, der har problemer med deres iPhone.
http://youtu.be/_3Y9ADSHXMw

 

SÅDAN UNDGÅR DU FORSTYRELSER
MyFocus på Kickstarter lover at sikre dig en uforstyrret arbejdsdag med en fysisk knap. Synes måske det er en smule overdrevet. Har set andre løse problemet ved at sætte et flag på deres bord.

 

SPIL SPIL – OG BLIV BELØNNET
Spil-uddannelsen DADIU søger testere til at prøve de tablet-spil, som der bliver produceret i efteråret. Tjansen er gratis, men du bliver belønnet med kage og slik.

 

UGENS APP
Hvis du vil irritere dine venner, så skal du bare introducere deres små børn til Color Band. En sjov – men meget støjende – app, hvor man kan “male” musik. Hent den her. Kun til iPad.

 

GNUB – OG SKAB ELEKTRICITET
Disney har gang i interessant forskning, der kan gøre papiroverflader i stand til at skabe strøm.

 

PROGRAM OR BE PROGRAMMED
Jeg var til Internetdagen i går. Flere spændende input. Skal især have fundet Ted Nelsons bog “Computer Lib – You can and must understand computers NOW“, som keynote-taler Nicco Mele anbefalede. Det var Ted Nelson, der gav os begrebet “hypertekst”.

 

GEO TOG KEGLER
Det har ikke så meget med teknologi at gøre, men Geos sjove og umiddelbare tale om sin kræftkamp på TEDx Copenhagen gav mig en klump i halsen. Se de andre taler her.

 

MASKINEN DER IKKE VIL DØ
Danmark ligger på femtepladsen, når det kommer til antallet af fax-brugere. Skørt.

 

DU SKAL TIL FESTIVAL I NÆSTE UGE
Der er vildt meget gang i Valby Kulturhus for tiden. I næste uge er der for første gang Geekcore.dk. En festival med arcadespil, brætspil og J-pop. Håber at komme forbi.

 

 

God weekend!

Leave Facebook

 

Spred ordet