FREDAGSLINKS – Uge 40

10 links jeg er snublet over i ugens løb. God weekend. Vi ses om en uge.

 

SÅDAN SKJULER DU EKS’EN PÅ FACEBOOK
Hjerteknust og forladt? Så orker du ikke at se eks’en dukke op på Facebook hele tiden, vel. Prøv KillSwitch til iOS eller Android, og begræns kærestesorgerne.

 

FARVERIGE KNAPPER TIL DIN VÆG
Jeg er lidt lun på flere af danske Libratones produkter, og Loop gør mig lidt varmere. Små trådløse højttalere:

 

HUSK AT LAVE DIGITAL RENGØRING
Hvis du som mig prøver en masse nye tjenester, bør du af og til lave et tjek af, hvilke apps, der stadig har adgang til dine data fx. via Facebook, Twitter og Dropbox. Det er Mypermissions.com ret god til.

 

AFHÆNGIG AF FACEBOOK…NEJ, IKKE DIG, VEL?
En flot tegneserie af Gerald Hensel om den afhængighed af anerkendelse på sociale medier, som mange jagter – men ikke vil stå ved.

 

PÅ ENGELSK ER LEDELSE ET SKIB – PÅ DANSK ER DET ET SKAB…
Nils Villemoes er lektor/komiker. Der er fuld skrue på ordspillene, men der er også en del sandheder at hente i hans 40 minutters snak om arbejdsmarkedet, it og fisk.

 

HTML5-ANIMATIONER FOR DUMMIES
Har du set Google Webesigner? Et nyt program til at lave animationer, bannere og så videre til alle platforme. Ret enkelt og nemt at bruge.

 

DANSK CROWDFUNDING
Danske Sensorist søger lige nu crowdfunding på IndieGoGo. Det er en ret lækker gadget i kategorien: “Internet of Things”. En lille dims som du kan bruge til at temperatur- og fugtighedsmåle via nettet. Sensorist er lavet af blandt andre Kasper Mejlgaard, der var med til at grundlægge Fullrate.

Se mere på IndieGoGo.

Sensorist

 

MTV HAR DEFINITIVT TABT
Trods navnet er der ikke meget musik på MTV længere. Musikken er forsvundet over på YouTube. Derfor er det ikke overraskende, at YouTube nu vil til at lave awardshows . Læs mere på The Verge.

 

LEGO-KALENDER
Jeg leder stadig efter den optimale måde at styre aftaler, idéer og projekter på. Det bliver næppe denne tjeneste. Men det er dæleme smart. LEGO-kalender – både on- og offline. Læs mere.

 

NARKO-SUPERMARKEDET ER LUKKET
Ugens vildeste historie på nettet må være kollapset af Silk Road. Et online-marked hvor man blandt andet kunne fremskaffe kokain.  Fyren, der angiveligt har drevet det, er nu også sigtet for at bestille et lejemord på en af sine ansatte. En Hollywood-film må være på vej.

 

Go’ weekend!

Spred ordet

Flattr this!