FREDAGSLINKS – Uge 42

Syv dage på internettet opsummeret i 10 links. Velbekomme.

 

SONOS HAR FÅET EN BABY
Når jeg får gjort min nye lejlighed færdig, bliver den første investering trådløse højttalere. Valget var egentlig faldet på danske Libratone, men nu kommer Sonos Play:1. En lille fiks sag. Den kommer til at koste 1500 kroner. Recordere.dk har en anmeldelse.

 

NU MÅ VI FLYVE – MED TÆNDT IPAD OG EBOGSLÆSER
Forhandlinger om at tillade elektronik på fly – også under landing og takeoff. Det kan kun gå for langsomt. Mere hos Nytimes.com.

 

Super MarioMARIO GOES HTML5
Lækkert lavet. Farvel produktivitet. Spil selv på Fullscreenmario.com.

 

TEKST-TV ØDELÆGGER OPDRAGELSEN
Smartphones får skyld for at ødelægge vores koncentration og forældres evne til vise interesse for deres børn. Læs mere hos Information.dk. Men husk også —>

 

HÆVE/SÆNKE-BORDET FRA FREMTIDEN
Stir Kinetic Desk ser superlækkert ud. Men jeg tør ikke tænke på prisen.

 

DANSK PODCAST OM SOCIALE MEDIER
Thomas Bigum og Jacob Mouritzen har i et stykke tid finpudset deres podcast om sociale medier. Nu har den fået et navn og en mere eller mindre fast form. Det er ikke blandt mine yndlingspodcasts endnu. Men giv det et lyt.

 

CYKELLÅS MED APP-LÅS
Støt BitLock på Kickstarter, hvis du kunne tænke dig en Bluetooth cykellås uden nøgle eller kodelås. Kunne være fikst i samarbejde med Spinlister.

 

DANSKE ARTIKLER PÅ MEDIUM
Jeg har fulgt den eksklusive blogportal Medium i et stykke tid. Men den rykker først rigtig t i øjeblikket. Medium er lavet af folkene bag Twitter, som et klart alternativ til Twitters begrænsninger. Men også et alternativ til klikhungrende nyhedsmedier med tomme kalorier. På det seneste har jeg læst tre gode danske input derovre:

Bloomberg har en artikel om Mediums ambitioner.

 

ER MIT BRUGERNAVN LEDIGT?
KnowEm kan du lynhurtigt tjekke, om dit yndlingsbrugernavn – fx. SjokoladeSmølfen1982 – er ledig på alle tænkelige tjenester.

 

APP’EN FOR JULEHADERE
Den danske app Elf Scare kræver ikke meget forklaring. Du hader nisser. Råb af dem for at skræmme dem væk.

 

 

Hvis du har læst noget interessant, så del det gerne. God weekend!

iPhone drunk

Spred ordet

Flattr this!