FREDAGSLINKS – Uge 43/44

En bunke links jeg har fundet interessant nok til at huske fra de sidste par uger. Denne runde FREDAGSLINK bliver den sidste i denne omgang. Læs mere nederst.

 

NYT SIMPELT LIV TIL ANDROID
En af mine største anker ved Android er en brugerflade, der vil for meget på samme tid. Med Aviate kan man give Android-telefoner en simpel skal. Hent Aviate gratis her.

 

TEGN EN PIK PÅ BILL GATES
Den engelske konceptmager og komiker Shed Simove har en finger med i spillet ovre på Cockadoodlepad.com. En tjeneste til at tegne kronjuveler på kendte folk som Brad Pitt, Julemanden og Bill Gates.

 

GRAVITY ER EN FIN FILM, MEN…
Gravity er virkelig en flot film. Og i store dele af filmen giver det faktisk mening at have 3D-briller på. Gå ind og se den.
Men når du har set den, så skal du også se anmeldelsen fra de altid skarpe folk hos Redlettermedia.com. #Spoileralerts!

 

VERDENS SMUKKESTE CV!
Bobby LeonardiRobby Leonardi har verdens pt. flotteste CV. Kan ikke forestille mig, at han nogensinde bliver arbejdsløs. Besøg det her.

 

TAG TELEFONEN MED I BAD
Hvis du har svært ved at lægge telefonen fra dig – selv når du går i bad – så er Rebel noget for dig. En vandsikker Bluetooth-højttaler. Støt den på IndieGoGo.

 

SUPERSIMPELT GRAFIKPROGRAM
Der er ingen grund til at tænde Photoshop for at lave simple illustrationer. Tjek Canva. En simpel drag-and-drop editor:

 

NERDS VS. GEEKS?
Den evindelige diskussion. Hvad er forskellen på en nørd og en geek? Og hvem er stærkeste?

 

HER ER FACEBOOKS POLITIBETJENTE
Meget sker via algoritmer, men der er også menneskelige øjne bag Facebook. Læs om dem, der forsøger at holde Facebook tækkeligt.

 

ONDSKABENS HOTEL I PIXELS
The Shining er en af de mest skræmmende film, jeg har set. Der er lidt mere feel good over denne version:

 

SOCIAL MEDIA DETOX?
Lars har slettet sine mobile apps til Facebook, Twitter og Google+. Det giver stof til eftertanke. Og åbenbart mere fritid.

 

 

Hej hej.

Simpsons

 

FREDAGSLINKS var et eksperiment, og det slutter nu. For en tid. Jeg er ikke helt tilfreds med formatet – men vil gerne finde en anden måde at dele links og kuratere indhold på.
I mellemtiden kan jeg anbefale, at du i stedet følger Annette Q på Paper.li eller Tobias, der også er begyndt at lave en ugentlig opsummering. Eller Kristoffer Dahy Ernst der laver en glimrende daglig opsummering af links og historier hos Euroman.

Spred ordet

Flattr this!